پشتیبانی09357358915

آیا در کاپشن های پر واقعا پر هست؟

کاپشن پر چیست؟

 

هرآنچه درباره کاپشن پر باید بدانید

همانطور که از اسمش مشخص است کاپشن پر حاوی پر است.

 

پر‌ها در کنار هم تعداد زیادی حفره هوا ایجاد می‌کنند. این حفره‌ها ابتدا توسط حرارت بدن ما گرم می‌شوند. این پر‌ها در اطراف بدن ما موجب گرم نگه داشته شدن بدن خواهند شد. هرچه تعداد حفره‌ها بیشتر باشد این گرمای ایجاد شده نیز بیشتر می‌شود.  کاپشن‌های پر از دو نمونه پر طبیعی یا مصنوعی ساخته شده‌اند.

 

به طور کلی پر طبیعی از پرندگانی مانند غاز و اردک و مانند آنها به دست می‌آید. پرندگان علاوه بر پر‌های ضخیمی که بر روی بدن آنها می‌بینیم لایه ای از کرک نیز در زیر پر‌های خود دارند. این لایه بدن پرندگان را در شرایط مختلف آب و هوایی گرم نگه داشته و از پرنده در برابر سرما محافظت می‌کند.

 

پر‌های ضخیم از خیس شدن لایه زیرین جلوگیری کرده و در واقع مانند سپری ضد آب در برابر آب هستند. کرک غاز به عنوان بهترین و گرم‌ترین کرک برای تولید پوشاک شناخته می‌شود. کرک و پر پرنده به دو صورت ساقه‌ای (شاه پر) و کروی (پوش پر) وجود دارند. شکل کروی آن خاصیت پف کردگی بیشتری دارد و بهتر از شکل ساقه‌ای است.

 

 

تفاوت  کاپشن پر طبیعی و مصنوعی

پر‌های طبیعی در مقایسه با پر‌های مصنوعی خاصیت پف کردن بیشتری دارند و در نتیجه گرمتر هستند. یکی از معایب پر‌های طبیعی از دست دادن خاصیت پف کردن و عایق‌بندی آنها در صورت خیس شدن است.

 

در صورتی که فردی با کاپشن پر طبیعی برای مدتی در زیر باران بایستد پس از مدتی کاپشنش ضخامت و خاصیت گرم کردن خود را به طور کامل از دست می‌دهد و به توده‌ای خیس و سنگین تبدیل خواهد شد. کاپشنی که از پر مصنوعی ساخته شده در صورت خیس شدن، خاصیت خود را از دست نمی‌دهد و همچنان گرم باقی می‌ماند.

 

از دیگر معایب پر طبیعی این موضوع است که در صورت خیس شدن آنها مدت زمان بسیار طولانی خیس و غیر قابل استفاده باقی می‌مانند. کاپشن پر مصنوعی با هربار فشرده شدن و قرار داده شدن در کیفی تنگ، کمی از خاصیت پف کردن و در نتیجه نگه داشتن گرمای خود را از دست می‌دهند در صورتی که پر طبیعی خاصیت خود را در صورت فشرده شدن حفظ خواهد کرد.

 

یکی دیگر از تفاوت‌های این دو پر آن است که در صورت ایجاد شدن سوراخ‌هایی در کاپشن پر مصنوعی، این سوراخ‌ها قابل ترمیم هستند و می‌توان به استفاده از آن کاپشن ادامه داد. در صورت ایجاد سوراخ در کاپشن پر طبیعی، آن کاپشن غیر قابل استفاده خواهد شد.

 

کاپشن پر طبیعی به علت دارا بودن طول عمر و دوام بالاتر، پر هزینه‌تر از پر مصنوعی است. این طول عمر بیشتر، وابسته به فرد دارای این کاپشن و چگونگی مراقبت از این کاپشن توسط او است.

 

رفع مشکل پر‌های طبیعی

تولیدکنندگان روکش کاپشن‌های پر را با استفاده از پوسته‌ای ضد‌آب به نام DWR می‌پوشانند. این پوسته بنابر تصمیم آنها در ساخت کاپشن‌های پر طبیعی به کار برده شد. مشاهده نتایج این کار نشان داد که این روکش می‌تواند تا حد زیادی مشکل کاهش خاصیت پف کردن پر طبیعی در صورت خیس شدن را حل کند. این پوسته ضد آب تحولی بسیار موثر در شرکت‌های تولیدکننده کاپشن پر طبیعی ایجاد کرد. هریک از پوسته‌هایDWR دوام و قدرت خاصی دارند که نمی‌توان به طور دقیق آن را تعیین کرد.